Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler’in Akıncılar Mahallesi’nde gerçekleştirilecek yağmursuyu hattı çalışması öncesinde 8 Eylül Caddesi’nde deşarj hattı inşa ederek altyapı ihtiyacını giderdi.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde büyük özen ve yoğun tempoyla yürüttüğü altyapı çalışmalarında hız kesmiyor. Bu çalışmalar kapsamında MASKİ, Şehzadeler ilçesi Akıncılar Mahallesi’nde bulunan Alçıtepe ve Yeşiltepe caddelerine de yağmursuyu hattı inşa edecek. Vatandaşları yağışlı havalarda yaşanan sıkıntılardan kurtaracak olan çalışmalar öncesinde Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, 8 Eylül Caddesi’nde yağmursuyu deşarj hattı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmanın tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nca asfaltlama işine geçildi.

        Alçıtepe ve Yeşiltepe caddelerinde hayata geçirilecek olan yağmursuyu şebeke döşeme işi ise, ihale sürecinin sonlanmasının ardından başlayacak. Cadde esnafı ve vatandaşlar, döşenecek yeni hat sayesinde yağışlı havalarda da rahat bir nefes alacaklar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa