Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezonda Manisa’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan ekiplerden Salihli Belediyespor, bir dönem Bursaspor'da profesyonel olan Sarayönü Belediyespor'un kalecisi Sercan Şen'i transfer etti.

        Yaptığı önemli transferlerle adından söz ettiren BAL’ın yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor, kaleci sorunu boşluğuna Sarayönüspor’dan Sercan Şen ile çözerek, kaleyi sağlama aldı.

        12 yaşında profesyonel olmuştu

        Bursaspor ile 12 yaşında profesyonel sözleşme imzalayarak Türk futbol tarihine geçen 24 yaşındaki file bekçisi Sercan Şen, futbola Göztepe alt yapısında başladı. Yeşilbeyazlı ekibin genç kalecisi Şen daha sonra sırasıyla, Utaş Uşakspor, Osmaniyespor FK, Sarayönü Belediyespor gibi iddialı takımlarda forma giydi.

        Tecrübeli eldiven Sercan Şen, hedefi olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa