Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Salihli ilçesinde Türk Kızılayı, mahalle sakinlerinin talebi üzerine ibadet yapılması amacıyla çadır kurdu.

        Salihli’nin Taytan Mahallesi’nde TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlar, Ramazan ayında mahallelerindeki camilerin uzak olmasından dolayı ibadetlerini yakın bir yerde yerine getirebilmek için Salihli Kızılay Şubesi’nden yardım talebinde bulundu. Kızılay Salihli Şube Başkanı Yavuz Özdem ve yönetimi, vatandaşların rahatça ibadetlerini yapabilmeleri için TOKİ konutlarının bulunduğu alana çadır kurdu.

        Talebin konutlarda yaşayan vatandaşlardan geldiğini ifade eden Kızılay Salihli Şube Başkanı Yavuz Özdem, “Biz Kızılay olarak vatandaşlarımızın Ramazan ayında ibadetlerini yaşadıkları yakın bir yerde yerine getirebilmeleri adına çadır kurduk. Gönüllü bir vatandaşımızın öncülüğünde orada yaşayanlar ibadetlerini Kızılay çadırında yerine getirecek. Kızılay Salihli Şubesi olarak böyle bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa