Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliği ile Gümüşçayı’nda 38 dönümlük alan üzerine kurulan Masal Ormanı Parkı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda hizmete başladı.

        Girişin ücretsiz olduğu Masal Ormanı Parkını Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Ali Rıza Ünveren ile birlikte gezen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, parkın ilçe çocuklarına hayırlı olmasını diledi.

        Masal Ormanı Parkı’nın hayırlı olmasını ifade eden Başkan Kayda, “Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Böyle bir günde bizde onur, gurur ve sevinç yaşıyoruz. Bugün Masal Ormanı Parkının kapılarını gençlerimize, çocuklarımıza ve Salihli halkımıza açıyoruz. Masal Ormanı Parkımız ülkemizin ender parklarından birisi. Çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız gezdiğinde bunu ne kadar anlamlı ve önemli bir park olduğunu görecekler. Bu parka imza atmaktan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile bu parkı Salihli’ye yapmaktan çok onur ve gurur duyduk. Salihli’ye hayırlı olsun” dedi.

        Parkta, masal kahramanları, atlıkarınca, eğlence duvarı, her yaş grubuna ait oyun grupları, eğitsel materyaller, çocukların eğlenip öğrenebileceği masal etkinlik ve oyun alanları, çeşitli etkinlik alanları, gençler için adrenalin parkuru, teleferik, aileler için kafe, amfi ve seyir terasları yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa