Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta normal sezonun son haftasında lider Batman Petrolspor'u ağırlayacak Turgutluspor'da Başkan Gökhan Akın, Batman'ın şampiyonluk yarışındaki rakibi Elazığspor cephesinden gelen açıklamalara yanıt verdi. "Elazığspor Kulübü'nün kulübümüzü hedef göstermesi ne spor ahlakına ne de şanlı kulübümüzün tarihine yakışır" diye sözlerine başlayan Gökhan Akın, "Elazığspor tarafından yapılan yazılı açıklamadaki ifadeleri gereksiz bulduğumuz kadar üzüntüyle takip ettik. Şanlı kulübümüzün adını kirli oyunlarına alet etmeye çalışanlara hatırlatmak isteriz ki Turgutluspor'umuz, hem Manisa'mızı hem de Turgutlu’muzu Türk futbolunda örnek bir şekilde temsil etmiştir ve etmeye de devam edecektir" dedi.

        Turgutluspor Başkanı Akın, "Kurulduğumuz günden itibaren mücadele ettiğimiz tüm liglerde şerefi ile oynamış, hakkı ile kazanmış bir kulübüz. Bugüne kadar adımız ne bir şaibeye karışmıştır ne de oynadığımız bir maçta hakkaniyetsiz bir şekilde mücadele etmişizdir. Bizi ne şampiyonun kim olacağı ilgilendirir ne de kimin düşeceği. Biz 2023-2024 sezonunda hem bütün maçlarda hem de Elazığspor maçlarında olduğu gibi Batman Petrolspor maçına da kazanmak için sahaya çıkıp, şanlı kulübümüze yakışır bir şekilde mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

        Başkan Gökhan Akın yazılı açıklamasında, "Öte yandan Elazığspor Kulübü’ne buradan açık çağrımdır, 'Gelen duyumların çok çirkin olduğu camiamızı derinden üzmüştür' lafının boşta kalmaması ve bu açıklamanın altının doldurulması için duyumlarını gerek bizlerle gerekse spor kamuoyu ile paylaşmalarını rica ediyoruz. Aksi taktirde, kulübümüz üzerinden kendi başarısızlıklarını kulübümüzü ön plana atarak ört pas etmeye çalıştıkları düşüncesi hakim olacaktır. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa