Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'darefüjdeki direğe, ardından da kaldırıma çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü Uğur Kaplan (32) yaşamını yitirdi, yanındaki 2 kişi ağır yaralandı.

        Kaza, dün gece saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Uğur Kaplan´ın kontrolünü yitirdiği 35 DN 400 plakalı otomobil, refüjdeki aydınlatma direğine, ardından da karşı şeride geçerek kaldırıma çarpıp, devrildi. Sürücü Uğur Kaplan kaza yerinde hayatını kaybederken, yanındaki Türker Ayvalı (38) ile Tolga Günhan (46) ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan 2 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa