Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birlik Vakfı Malatya Şubesi ve İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Girişimcilik Kursunu başarıyla tamamlayan 75 kişiye sertifikaları takdim edildi.

        Sertifika dağıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediyesi Daire Başkanları, meclis üyeleri, Birlik Vakfı üyeleri ve kursiyerler katıldı.

        Törende konuşan Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, “Birlik Vakfı olarak sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim faaliyetlerimiz kapsamında seminer, konferans, panel, kurslar ve eğitimler düzenlemekteyiz. İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğiyle de düzenlediğimiz girişimcilik eğitimi ile ülkemizin ekonomisine yeni yatırımcılar kazandırmak, iş istihdamları sağlamak amacındayız. İşbirliği yaptığımız İŞKUR İl Müdürümüz Vahap Toman’a teşekkür ediyorum, eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

        İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman ise, “İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü olarak 2017 yılında 800 kişiye girişimcilik eğitimi verdik. 2018 yılında ise hedefimiz bin 350 kişiye eğitim vererek istihdam etmektik. Bu eğitimleri belediyelerimiz, odalarımız ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle yapmaktayız. Eğitimleri gerçekleştirmede bizleri eğitim salonlarını açan Birlik Vakfı Şube Başkanı Sadi Ergül Beyefendiye teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da, girişimcilik eğitiminin yapılmasını sağlayan Birlik Vakfına ve İŞKUR İl Müdürlüğüne teşekkür etti. 24 Haziran seçimlerine değinen Çalık, “Birkaç gün sonra sandıklara gideceğiz, AK Partinin destek sermayesi milletimiz için, devletimiz için çalışmaktır. Bu çalışmanın neticesinde kendi işini kurmak isteyenlere karşılıksız hibeler vermektedir. Bu vesile ile eğitimini tamamlayan katılımcılar tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa