Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Ak Parti Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı, Akçadağ ilçesini ziyaret etikten sora Doğanşehir ve mahallelerini ziyaret etti.

        Doğanşehir’de seçim çalışmalarını sürdüren Kahtalı, Kapıdere Köyünde asırlık çınar 101 yaşındaki Ayşe Fatma Cüceleri de evinde ziyaret etti. Fatma Nine Kahtalı'dan kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürmesini istedi.

        Polat’ta esnaf ziyareti yapan Kahtalı eski belediye binasının önünde bir konuşma yaparak 24 Haziran seçimleri öncesi halktan destek istedi. Polat’ta mahalle muhtarının Tütün Yasasını hatırlatması üzerine Adıyaman milletvekilleri ile birlikte bu konunun çözüldüğünü, gelecek sene de bu konuya bir açıklık getirileceğini söyledi.

        Daha sonra Günedoğru Köyüne geçen Kahtalı, Söğüt ve Elmalı mahallelerini de ziyaret etti. Elmalı mahallesinde bir gurup kadın tarafından yolu kesildi. Araçların geçmesine izin vermeyen kadınlar zılgıtlar eşliğinde Kahtalı’ya yolun ortasında çay ikram etti. Burada kısa bir mola veren Kahtalı çayı içtikten sonra yolu yine zılgıtlar eşliğinde açıldı. Hakan Kahtalı Doğanşehir’de sırasıyla Gövdeli ve Kapıdere’de esnafları gezerek, vatandaşlara cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

        Kapıdere’de asırlık çınar 101 yaşındaki Ayşe Fatma Cüceleri de evinde ziyaret eden Kahtalı, yaşlı kadınla bir süre sohbet etti.

        Ayşe Fatma Cüceler isimli kadın Hakan Kahtalı’ya “Tayyip’ime selam söyleyin, ayaklarım tutmuyor gidemiyorum keşke beni götürseniz de Tayip’imi görsem. Allah ona yardım etsin. Haberlerde seyrediyorum, onunla çok uğraşıyorlar. Ben devamlı ona dua ediyorum. Allah onun yardımcısı olsun. Keşke ölmeden Tayyip’imi görsem” dedi.

        Doğanşehir’i ziyaret eden Ak Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı’ya Doğanşehir Ak Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam, belediye başkan yardımcıları Mesut Sülü ve Mustafa Gülhaş eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa