Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere, Başpınar, Hamidiye Yazıhan grup yolunu asfaltlıyor.

        Şehir genelinde yol yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan’ın 20.5 kilometre uzunluğundaki grup yolunu standartlara uygun hale getiriyor. Grup yolu Sürür, Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere, Başpınar mahallelerinin de ulaşımını sağlıyor. 3 kat genişletildi. Geçtiğimiz yıl grup yolunda genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi yolu 4 metre genişlikten 12 metre genişliğine çıkarmıştı. Grup yolunun Durucasu bölgesinde köprü genişletme çalışmaları ise bu yıl yapılacak. Grup yolunda stabilize çalışmalarının devamında yolu sathi asfalt ile kaplayan Büyükşehir Belediyesi, bölgenin önemli bir sorununu çözmüş olacak.

        Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yol çalışmalarının çok kaliteli olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa