Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Hamle Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen personel iftar yemeği bu yıl da yüzlerce çalışanın katılımı ile Özel Malatya Yeni Hamle Koleji kampüsünde düzenlendi.

        İftar yemeği programı, Yeni Hamle Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çorlu, Genel Müdür Ahmet Polat Kaya, yönetim kurulu üyeleri Hasan Göğüş, Hasan Hüseyin Aslan, Salih Aslan, Mustafa Özer, kurum müdürleri öğretmenleri ve kalabalık bir personel katılımı ile gerçekleşti. Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında bir konuşma yapan Hamle Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Polat Kaya “Tüm İslam Aleminin Ramazanı Şerifi’ni Kutluyorum. On bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi hayatımızda özel bir yeri vardır. Ramazan sabır, şükür tövbe tefekkür ayıdır. Ramazan kardeşlik ve dayanışma paylaşma ayıdır. Ramazan kötü alışkanlıklardan vazgeçme ayıdır. Bizlerde karınca kararınca öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla yüzlerce aileye gıda yardımında bulunduk. Bugünde 5 kurumumuzun çalışanlarıyla bir lokmayı paylaşmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Dilerim ki bu güzel günler sebebi ile dualarımız kabul olur ve tüm dünyada savaşlar biter. Özellikle zulüm gören Müslümanlar bu zulümden kurtulurlar” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa