Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya’da özel bir hastaneye giden 2 genç, iddiaya göre kendilerinden istenilen acil giriş katkı payına itiraz etti. Polisin de devreye girmesiyle dışarı çıkarılan gençler tepki için bir apartmanın çatısına çıktı.

        Edinilen bilgiye göre Fırat Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bir özel hastanenin acil servisine giden 2 genç iddiaya göre kendilerinden istenilen katkı payına itiraz etti. Tartışma çıkması üzerine hastane görevlileri durumu polise bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, taşkınlık çıkardıkları iddia edilen gençleri dışarı çıkardı.

        Duruma sinirlenen 2 genç tepki göstermek için hastanenin karşısında bulunan bir apartmanın çatısına çıktı. Çevredekilerin durumu polise bildirmesi ile olay yerine gelen ekipler çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri ise olası bir atlamaya karşılık aşağıya hava yastığı kurdu.

        Polis ekipleri uzun süre intihar girişiminde bulunan gençleri ikna etmeye çalışırken, çevrede toplanan meraklı vatandaşlar ise, cep telefonu ile olan biteni görüntülemeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmaları sonrası gençler eylemlerinden vazgeçerek aşağı indirildi. 2 genç daha sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa