Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Hacı Uğur Polat, “ Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya için çok önemli bir kuruluştur. Önümüzdeki süreçte sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarımızla Malatyamızı nasıl daha hızlı kalkındırabilir ve bölgenin incisi haline getirebiliriz. El birliğiyle, birbirimizin heyecanını artırarak, işbirliği koordinasyonunu iyi bir noktaya getirecek şekilde çalışmalarımız olacaktır. Malatya TSO, yeni dönemde de kentimizin daha iyi yerlere gelmesinde önemli bir rol oynayacaktır. Başkanımızı ve bu dönem görev alan tüm ekibini kutluyor, kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

        Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ülke ve Malatya ekonomisine katkı sağlayacak tüm projelerde paydaş olarak gördükleri kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

        Başkan Sadıkoğlu, “Malatya’daki tüm kurum ve kuruluşların ortak amacı ve hedefi ülkemizin ve Malatyamızın daha fazla gelişmesidir. Yeni dönemde ortak akıl ve işbirliği ile paydaş olarak gördüğümüz kurum ve kuruluşlarla tüm projelerde birlikte hareket edeceğiz. Amacımız birlikte güzel çalışma ve projeler gerçekleştirmektir. Üyelerimize kaliteli hizmet sunarak, şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunmak istiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de kentimiz için hep birlikte çalışacağız. Tekrar nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa