Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, yeni sezondaki hedeflerinin ilk 8’e girmek olduğunu açıkladı.

        Sarıkırmızılı takımın geride kalan sezonunu İHA’ya değerlendiren Gündüz, kulübün yeni hedefini ilk 8 olarak ifade etti. Evkur Yeni Malatyaspor olarak hedeflerine ulaşmanın verdiği huzurla sezonu kapattıklarını kaydeden Gündüz, “Geride kalan sezonu istediğimiz yerde tamamladık. Bu anlamda yönetimimize, teknik heyetimize ve kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel şeyler yapmak için herkes bundan sonraki süreçte de elinden geleni yapacaktır. Ben inanıyorum ki önümüzdeki sezon daha farklı bir yerde olacağız” şeklinde konuştu.

        “En büyük avantajımız omurgası olan bir takımımız ve başında bir hocamızın bulunması”

        Gündüz, yeni sezon öncesi Erol Bulut’un devam eden sözleşmesinde iyileştirme yapacaklarını da kaydederek, şunları söyledi:

        “Erol Hocamız kendisini fazlasıyla ispat etti. Bu anlamda bizimde ona karşı bazı şartları daha iyi duruma getirmemiz gerekiyordu. Bir kere hocamız tamamen kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor ve bize sunduğu 3 yıllık proje de bunun en net örneği. Kendisiyle görüşüyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde yeni bir sözleşmeyle yola devam edeceğiz. Yeni sezon öncesi en büyük avantajımız omurgası olan bir takımımız ve başında bir hocamızın bulunması olacak.”

        “Uzun vadede hedefimiz Avrupa kupaları”

        Yeni sezon hedeflerini de belirlediklerini paylaşan Gündüz, “Biz yeni sezon hedefimizi ilk 8 olarak belirledik. Tabi ilk sezon hedefimiz ligde kalmaktı, bunu başardık. Uzun vadede hedefimiz ise Avrupa kupaları. Bu sezon ise ilk 8’e girmek diye belirledik. Bunu başarabilecek kapasiteye sahip bir kulübüz. İnşallah yeni sezona en iyi şekilde girmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa