Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkanı İhsan Akın beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret etti.

        Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Akın Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Ramazan Özcan’a ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulundu. Akın, “Ramazan Başkanım gerçekten yıllardır siyasetin içinde. Tarım, kayısı ve hayvancılıkla ilgili bilgi sahibi. Kendisine başarılar diliyorum.Böyle insanlara ihtiyacımız var, hep birlikte gönül birliğiyle çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MTB Başkanı Ramazan Özcan ise, “Bu gün Malatya’da tarım ve hayvancılıktaki en büyük platformumuz ağırlıyoruz. Malatya’da özellikle tarım ve hayvancılık adına sürekli gündemi sıcak tutan devamlı meslek dallarının sorunlarını gündeme getiren, seçildiği günden beri çözüm üretmek için, programla projelerle ekibiyle arkadaşlarıyla çalışan Başkan İhsan Akın’ı tebrik ediyoruz. Tarım ve Hayvancılık Platformu şuanda Malatya’da en büyük sivil toplum örgütüne dönüştü. Malatya hepimizin ortak paydası” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa