Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçe merkezinde kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam eden Arguvan Belediyesi, dış mahallelerdeki çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor.

        Arguvan Belediyesi, büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen köylerde kilit parke taş döşeme çalışması yapıyor. Ara sokaklarda oturan mahalle sakinleri yapılan çalışmalar ile yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulacak. Yürütülen çalışmalar kapsamında Dolaylı Mahallesi’nin stabilize olan mahalle içi yollarına kilit parke taş döşemesi yapımı devam ediyor. Çarşı içindeki çalışmalarını sonlandıran ekipler ara vermeden Dolaylı Mahallesindeki çalışmalar için düğmeye bastı. Çalışmalarını belirlenen program çerçevesinde sürdüren ekipler, kısa zamanda buradaki çalışmalarını tamamlayacak.

        Öte yandan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş da yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa