Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı Sabri Unat, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Unat, Hacı Uğur Polat’ın Malatya için çok büyük işler yapan bir başkan olduğunu belirterek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, AK Partinin büyük bir dava partisi olduğunu ifade etti.

        Sabri Unat’ın seçim çalışmasını çok yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Polat, Unat’a çıktığı yolda başarılar diledi.

        Aday adayı Unat, daha sonra AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkan Koca Unat’a başarılar diledi.

        Unat daha sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa