Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu yıl 8.’si gerçekleştirilecek Malatya Uluslararası Film Festivali, başvurular için gün sayıyor.

        Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Malatya Uluslararası Film Festivali, “Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması”, “Uluslararası Uzun Metrajlı Film Yarışması”, “Ulusal Kısa Metrajlı Film Yarışması” ve “Uluslararası Kısa Metrajlı Film Yarışması” ana yarışma kategorilerinden oluşuyor. Bu yıl 0915 Kasım tarihleri arasından gerçekleştirilecek festivale başvurular 1 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. Festivalin başvuru formları önümüzdeki günlerde, festivalin resmi internet sitesi olan malatyafilmfest.org.tr adresinde yayınlanacak.

        Geçtiğimiz yıl ulusal ve uluslararası alanda yılın iddialı yapımlarının yarıştığı festivale olan ilginin bu yıl da yoğun olması bekleniyor. Yüzü aşkın filmi konuklarıyla birlikte ağırlayacak olan 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde, onlarca etkinlik ve çok sayıda programın yanı sıra sinemaseverleri çeşitli sürprizler de bekliyor olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa