Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da kiralık oyuncular Aytaç Kara ve Matheus Doria ile yeni sözleşme yapılmayacağı belirtildi.

        Sezon başında Trabzonspor’dan kiralanan orta saha oyuncusu Aytaç Kara ve Marsilya’dan yine kiralık olarak transfer edilen Brezilyalı Matheus Doria ile sözleşme yenilemeyecek olan sarıkırmızılı kulübün, iki oyuncuyu da teşekkür ettiği bildirildi. Takımın en istikrarlı isimlerinden birisi olmasına rağmen sezon içerisinde bazı maçlarda ortaya koyduğu disiplinsiz tavırlarla dikkatleri çeken eden Aytaç Kara, ligin son maçı olan Kayserispor müsabakasının ardından sosyal medya hesabından bir ayrılık mesajı yayınladı.

        Mesajında Malatyaspor camiasına teşekkür eden Aytaç, sarıkırmızılı kulüple güzel bir sezon geçirdiğini paylaştı.

        Devre arasında büyük beklentilerle Fransa’nın Marsilya takımından transfer edilen, ancak sezon içerisinde bekleneni veremeyen Matheus Doria ile de yeni sezon sözleşme yapılmayacağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa