Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP’nin Malatya 1’inci sıra Milletvekili Adayı olan Mehmet Fendoğlu, ilk ziyaretini 17 Nisan 1978’de belediye başkanı iken bombalı bir suikast sonucu şehit edilen Hamit Fendoğlu’nun mezarına yaptı.

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de dün açıklanan kesin aday listelerinin ardından Malatya’da 1’inci sıra aday olan işadamı Mehmet Fendoğlu, beraberinde MHP İl Başkanı Bülent Avşar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan ve partililerle birlikte merhum amcası Hamit Fendoğlu’nun eşi olan yengesi Mukaddes Fendoğlu’nu ziyaret etti. Mukaddes Fendoğlu, aile olarak 1946 yılından beri siyasetin içinde olduklarını ve 40 yıl sonra kendi ailelerinden birinin yeniden siyasete dönmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

        Fendoğlu ve beraberindekiler daha sonra, Bulgurlu mahallesine geçerek burada şehit belediye başkanı Hamit Fendoğlu’nun (Hamido) mezarını ziyaret ederek dua etti. Burada kısa bir konuşma yapan Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, “40 yıl önce şehit düşen amcam Hamit Fendoğlu’nun huzurunda namusum, şerefim ve haysiyetim üzerine yemin ediyorum, ben bu davadan vaz geçmedim, bu davayı da sahipsiz bırakmadık” İfadelerine yer verdi.

        MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere teşkilata verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Fendoğlu, “Bütün Malatyalı hemşehrilerimi, ve herkesi gönülden selamlıyorum. Eski acılarımızın yeniden yaşanmaması için, ülkemizin ve milletimizin bekası için bir olacağız, birlik olacağız. Şanlı bayrağımızın gölgesi altında birlikte el ele geleceğe daha emin olarak yürüyeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa