Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Merkezinde milletvekilliği adaylığı için mülakata giren AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Sabri Unat, “Mülakat sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi milletvekilliği adaylığı süreci devam ederken milletvekilleri AK Parti Genel Merkezinde mülakata çağrılıyor. Mülakata giren isimlerden biri de AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Sabri Unat oldu. Mülakat sonrası bir değerlendirme yapan Unat, sonucun tüm Malatya ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Hangi sonuç çıkarsa çıksın AK Partiye ve Türkiye’ye her şartta ve koşulda hizmet edeceklerini aktaran Unat, AK Partinin bir dava ve gönül partisi olduğunu ve bu davaya asla küsmeyeceklerini aktardı. Milletvekili olması durumunda Malatya’ya ve Türkiye’ye en güzel şekilde hizmet edeceklerini dile getiren Unat, bütün aday adaylarına başarılar diledi.

        Unat, konuşmasının sonunda Malatyalılara selam ve sevgilerini gönderdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa