Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu'nun görevden alınmasına tepki gösterdi.

        Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu'nun görevden alınarak yerine vekaleten yapılan atamayı değerlendirdiği açıklamasında duruma tepki göstererek, “Bu görevden alma Malatya'ya bir ihanettir" dedi. İskenderoğlu'nun hangi gerekçe ile görevden alındığını öğrenmek istediklerini belirten Gönültaş, "Üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz ki, göreve geldiği günden beri gece gündüz demeden Malatya için daha fazla nasıl yararlı olabilirim anlayışı ile görevini sürdüren başarılı bir bürokrat olan hemşehrimiz Levent İskenderoğlu görev alınmış. Olayın şaşkınlığını yaşıyoruz. Yetkililerden konu hakkında bir açıklama bekliyoruz. Çünkü başarılı bir bürokratın görevden alınmasının bir gerekçesi olmalı. İnşallah bu gerekçe müdür beyin Akçadağlı olması değildir” şeklinde konuştu.

        Konuyu yakından takip ettiklerinin altını çizen Gönültaş, "Malatya'daki tek üst düzey bir bürokratımızın bugün birilerinin hoşuna gitmedi diye her hangi bir gerekçe olmadan görevden alınmasına tabi ki seyirci kalmayacağız ve Akçadağlı muhtarlar olarak konunun takipçisi olacağımızı herkesin bilmesini isteriz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa