Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        27. dönem AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı Turgut Sandıkçı seçim çalışmaları kapsamında BEMBİRSEN Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay’ı ziyaret etti.

        Ziyarette bir konuşma yapan aday adayı Turgut Sandıkçı, “24 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli seçimdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK parti teşkilatını gerekli hizmetlerde bulunmak için, görevleri sunduk ve buralara geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi gençlerin yolunu açacağız biz de genç olarak partimize ve Cumhurbaşkanımıza hizmetler için kapıları çalıyoruz. Konuk severliği için teşekkür ederiz . Allah partimizin ve Cumhurbaşkanımızın önünü açık eylesin. Hedef 2023 için partimize gerekli destekleri sunacağız” şeklinde konuştu.

        BEMBİRSEN Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay ise, “AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Turgut Sandıkçı Malatya’mızda tanıdığımız bilgimiz bir arkadaşımız, hayırlı olsun diyorum, vatanımıza milletimize güzel hizmetler yapmayı nasip eder inşallah” diye konuştu.

        Aday adayı Sandıkçı daha sonra AK Parti Akçadağ İlçe Başkanını ziyaret ederek bir süre sohbetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa