Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Battalgazi ilçesinde yapımına başlanan yeni Polis Evi inşaatında çalışmalar sürüyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçebaşı Mahallesi'ndeki Trafik Bölge Müdürlüğü yanında, Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından inşaatına başlanan Polis Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Aknişan, yaklaşık 10 bin metrekare alana yapılacak olan Polis Evi'nin süit odaları, konferans salonları ve balo salonu gibi bölümleriyle 5 yıldızlı otelleri andırdığını belirtti.

        İnşaatın kaba bölümünü tamamladıklarını kaydeden Aknişan, "İnce işlerimize, imalatlarımıza başlamış durumdayız. Çok kısa süre içerisinde bunları tamamlayarak, gerek emniyet personelimize gerekse de diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki personellerin faydalanabileceği modern nitelikteki konaklama merkezimizi inşallah yapmış olacağız." ifadesini kullandı.

        Polis Evi'nde 66 oda olduğunu ifade eden Aknişan, şöyle devam etti:

        "Süit odalar, king süit odası ve standart odalar mevcut. Aynı zamanda düğün ve benzeri organizasyonların yapılabileceği nitelikte balo salonumuz, konferans salonumuz, fitness salonumuz, Türk hamamı, sauna da yer alıyor. Toplantı ve seminer odaları, ofisler gibi bölümleriyle hakikaten 5 yıldızlı otel gibi bir proje geliştirildi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa