Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Malatya İl Başkan Vekili Sezai Ertem, partisinin olağanüstü kongresi öncesinde açıklamalarda bulundu.

        Ertem, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, gerçekleştirecekleri 4. Olağanüstü Büyük Kongre'ye işaret ederek, 14 Ağustos 2001'de AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "Aydınlığa açık, karanlığa kapalı" şiarıyla kurulan AK Parti'nin 3 Kasım 2002'den bu yana girdiği her seçimde milletin derin teveccühüne mazhar olduğunu söyledi.

        Kendilerine gösterilen bu güveni karşılıksız bırakmayarak Türkiye'ye sayısız eser ve hizmet kazandırdıklarını belirten Ertem, AK Parti'nin millete hizmet yolunda birçok sınavdan geçtiğini, benzerine pek rastlanmayan badireler atlattığını ve bunlara karşı her defasında milli iradeye koştuğunu ve sandıktan başka iktidar yolu tanımadığını belirtti.

        AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durarak yenilikçi bakış açısıyla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcı olduklarını ifade eden Ertem, eser ve hizmet politikasını bir üst lige çıkarmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacaklarını vurguladı.

        Kongreyle milletin huzuruna her defasında olduğu gibi ilk günkü aşk ve heyecanla çıkacaklarını belirten Ertem, böylelikle cumhuriyetin yüz akı, Türkiye'nin ortak aklı AK Parti'nin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa