Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "Yeni dönemde Türkiye'nin huzuru ve barışı için yola çıktık." dedi.

        Ağbaba, Emeksiz Meydanı'nda gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Programında yaptığı konuşmada, kendisine layık görülen onurlu görevi elinden geldiği kadar yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

        Kendisine oy veren vermeyen tüm Malatyalıların sesi olduğunu belirten Ağbaba, "Bundan sonra da öyle olacağımı bilmenizi istiyorum. Hep birlikte yeni dönemde Türkiye'nin huzuru ve barışı için yola çıktık." dedi.

        Hükümeti eleştiren Ağbaba, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini iddia etti. Ağbaba, partilerinin iktidara geldiğinde olağanüstü hal uygulamasını (OHAL) kaldıracaklarını, Türkiye'deki bütün hukuksuzluğun kaynağının OHAL olduğunu savundu.

        Ağbaba'nın konuşmasının ardından milletvekili adayları Hulisi Porgalı, Soner Gökçe, Berna Karadaş, Emin Dönmez, Mahmut Akbıyık da vatandaşlara ve partililere seslendi.

        Etkinlikte, daha sonra sanatçı Leman Sam konser verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa