Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OCAK Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, "Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu reformları, sonuna kadar destekliyoruz. 'Bu benim son seçimim' diyen Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; o bayrağı almaya talibiz" dedi.

        Kadir Canpolat, 31 Mart seçimleri çalışmaları kapsamında Malatya'ya geldi. Canpolat, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde partililer ile buluştu. Burada konuşan Canpolat, değişim zamanının geldiğini belirterek, "PKK ve FETÖ ile iltisaklı olan partiler, 2 günde belgelerini aldı. Osmanlının mirasına, Cumhuriyetin değerlerine gerçek adaletle, gerçek kalkınma ile sahip çıkan Ocak Partisi'nden korkunuz nedir? Bizden korkması gerekenlerin, Türkiye, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olması lazım. 'Kürt, Kürt' dediniz; oy istediniz. Kürt'ün çocuğunu dağda terörist yaptınız. Ey DEM Partisi, şimdi sizin nerede demlendiğinizi çok iyi biliyoruz. Ali Babacan sen karşı çıkmıştın. Kadir Canpolat'ın fitne hareketi olduğunu ve Osmanlı ocaklarından uzak durulması gerektiğini söylemiştin. Şimdi parti kurdun; kimmiş fitne hareketi? Ben partiyi birleştirmek için kurdum ama siz alçak yapılara iltisak vermek için kurdunuz. Siz Cumhurbaşkanımıza ihanet ederek bunu yaptınız. Cumhurbaşkanımıza ihanet etmeyiz, gönüller yapmaya geliyoruz. Hiçbir siyasi partiyi de kendimize rakip görmüyoruz. Bu millet uyanıyor. Bu birliktelik ve kardeşlik, Ocak Partisi ile var oluyor. Sizlerden oy talep etmeyeceğim. Bize gönlünüzü vereceksiniz. Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu reformları, sonuna kadar destekliyoruz. 'Bu benim son seçimim' diyen Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; o bayrağı almaya talibiz."

        Konuşması sonrası Canpolat, partisinin Büyükşehir Belediyesi adayı ile ilçe adaylarını tanıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa