Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ateş Böceği 10. son bölüm fragmanında Aslı gerçeklerle yüzleşiyor

        Yapımcılığını Mia Yapım'ın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Barış Yön'ün oturduğu, senaryosunu Ebru Hacıoğlu'nun kaleme aldığı, başrollerinde Seçkin Özemir ve Nilay Deniz'in yer aldığı Ateş Böceği dizisinin 10. son bölümü bu akşam seyircisiyle buluşacak. Arefe Günü dolayısıyla bir hafta ara veren Ateş Böceği'nin 10. bölümünde Aslı gerçeklerle yüzleşiyor. İşte Ateş Böceği 10. son bölüm fragmanı ve özeti...

        ATEŞ BÖCEĞİ 10. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Takipçileriyle 10. randevusuna çıkacak olan Ateş Böceği'nin bu bölümünde olaylar şöyle gelişecek: Kadırga sorunu çözülene kadar aralarındaki küskünlüğe bir süre ara veren Aslı ve Barış mahalleyi kurtarmak için el ele verir ama Veli çoktan kartlarını oyuna süremeye başlamıştır. Fakat olaylar Cahide'nin de işin içine girmesiyle yön değiştirir...

        Aslı acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

        ATEŞ BÖCEĞİ 9. BÖLÜMDE BARIŞ, ASLI'DAN UZAK KALABİLDİ Mİ?

        Barış'ın, Aslı'yı kendinden korumak için verdiği karar hiç tahmin etmediği bir yıkıma neden olur. Okula olan inancını tamamen kaybeden Aslı'nın kararı, Barış'ı yeni bir sınavın içine sürükler. Barış, Aslı'nın bu kadar yanında olup ondan uzak durmayı başarmak zorundadır.

        GENEL HİKAYE

        Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız olan Aslı, nam-ı diğer Ateşböceği. İkilinin yolları kesişince, aşk dolu bir serüvenin içine girerler.

        ATEŞ BÖCEĞİ OYUNCULARI KİMLER?

        Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

        OYUNCU DİZİDEKİ KARAKTER
        Seçkin Özdemir Barış Buka
        Nilay Deniz Aslı Eğilmez
        Umur Yiğit Vanlı Hakan Şeker
        Belma Canciğer Handan Pars
        Durul Bazan Metin Eğilmez
        Lal Tayra Bahar Çiçek Eğilmez
        Çağrı Çıtanak Teo
        Derya Alabora Cahide Pars
        Şebnem Dilligil Neşe Eğilmez
        Alicia Kapudağ Arzu Eğilmez
        Berkay Tulumbacı Barbaros Gürkan
        Seda Güven İlayda Taş
        Gözde Çığacı Gül Gürkan
        Çiğdem Aygün Sıdıka
        Aslı Samat Şirin

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa