Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Dolunay 3. bölüm fragmanında Nazlı, Ferit'e rest çekiyor

        Star TV'nin No Dokuz imzalı yeni dizisi Dolunay'ın 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nazlı, Bulut'un halasını eve alıyor. Bu duruma kızan Ferit, Nazlı'ya hesap soruyor. Nazlı ise 'Eğer çalışmamdan memnun değilseniz beni sürekli azarlamak ve suçlamak yerine kovabilirsiniz' diyerek rest çektiği tanıtım izleyicilerde merak uyandırdı. İşte Dolunay 3. bölüm fragmanı ve özeti..

        DOLUNAY 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Nazlı ve Ferit'in tesadüflerle bir araya gelen aşkını konu alan Dolunay'ın 3. bölüm fragmanı seyircisiyle buluştu. Dolunay 3. yeni bölümüyle 18 Temmuz Salı akşamı ekranlara gelecek.

        DOLUNAY 2. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Nazlı, Ferit'in evinde geçirdiği gecenin ardından şaşkınlıkla uyanır. Ertesi gün yaşananlar her ikisi için de büyük sürprizlerle doludur. Artık Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görmeye başlar. Diğer taraftan Deniz'in Nazlı'ya olan ilgisi de giderek artmaktadır. Küçük Bulut'un Nazlı'ya olan sevgisini fark eden Zeynep ve Demir, çocuklarının bayıldığı Nazlı'yla tanışmak isterler.

        REKLAM

        Böylece Nazlı, Ferit’in hoşuna gitmese de yakın çevresindeki insanlarla dostluğunu ilerletmeyi sürdürür. Asuman hareketleriyle Nazlı'yı yine zor durumda bırakır. Bütün bunlar olurken beklenmedik bir gelişme Nazlı ile Ferit’in hayatlarının ortasına bomba gibi düşer.

        İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Ferit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir.

        REKLAM

        Didişmeyle başlayan iş ilişkisi Nazlı’nın yemek konusundaki yeteneği sayesinde uzun soluklu olacak gibi gözükürken, dolunaylı bir gecede Nazlı ve Ferit kendilerini aşkın kollarında bulur. Ancak aşk; milyon liralık projelerden de mutfakta yemek yapmaktan da çok daha çetrefilli bir meseledir.

        Yaşanan yanlış anlamalar bir gece yarısı; dolunayın altında, kendilerini içinden çıkamayacakları karışık bir durumun içinde bulmalarına neden olur!

        DOLUNAY OYUNCULARI

        Başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan eşlik ediyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa