Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Şevkat Yerimdar 8. son bölümde Esin ve Şevkat arasında neler olacak?

        Fox TV'de yayınlanan asi ruglu bir mahalle delikanlısı Şevkat'in eğlenceli hikayesini konu alan Şevkat Yerimdar 8. son bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Şevkat'in Esin'e aşık olduğunu iddia eden Sanem ve Gizem, başmbaşka bir plan yapar. Esin ise Şevkat'in kendisine aşık olduğuna inanmaya başlar ve emin olmak ister. İşte Şevkat Yerimdar 8. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        ŞEVKAT YERİMDAR 8. SON BÖLÜMDE İŞLER KARIŞIYOR

        Demet’in anne ve babasının hesabını sormak için holdingi basan Şevkat orada Korkut ile karşılaşır. Fakat onun Bora’nın babası olduğunu bilmez. Meydan okuyarak gider. Bora da onu faka bastırmak için sinsi bir plan yapar.

        REKLAM

        Bunlardan haberi olmayan Sanem ve Gizem bambaşka bir plan yapar. Şevkat’i çok yakın takibe alarak onun Esin’e karşı duygularını öğreneceklerdir. Şevkat’in Esin’e aşık olduğu yolunda ipuçlarını toplamaya başlarlar.

        Olaylar o kadar tuhaf gelişir ki, Esin de inanmaya başlar ve bundan emin olmak ister.

        ŞEVKAT YERİMDAR 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Şevkat tesadüfen Bora ile Ayça’yı başbaşa yakaladığı kulübe arabayla camdan girmesi mahallede neşeli bir yankı bulur.

        Arkadaşları Şevkat ile epey kafa bularak onu kızdırır. Fakat Esin yaptığından ötürü Şevkat’e çok kızmıştır. Şevkat bu çılgınca hareketi neden yaptığını Esin’e açıklamaz, Bora’nın Ayça ile ilişkisini ispiyonlar gibi Esin’e söylemeyi delikanlılığına yediremez. Şevkat’in sessizliği Esin’in aklını karıştırır ve onun sakladığı şeyi öğrenmeye çalışır.

        İsmail sevdalısı Tezene ile görüştürülmediği için açlık grevine başlar. Tezene de greve katılır. İki kara sevdalının magazin basınında patlayarak büyüyen aşk grevi fiyaskoyla son bulur.

        REKLAM

        ŞEVKAT YERİMDAR OYUNCULARI

        Özgürcan Çevik (Şevkat Yerimdar)

        Ankaralıdır. Adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrol sorunu vardır. Çok sinirlidir, çabuk parlar, öfkeye kapılınca ne yapacağı hiç belli olmaz. Daima çulsuzdur çünkü iyiliksever ve çok cömerttir. Özü sözü birdir, dili sivridir. Bütün bunlar karakterinde birleşince başı beladan kurtulmaz. Haksızların karşısına dikilir, muhtaçlara yardım eli uzatır, başına bela alır. Olmadık hadiseler onu bulur. Hayatı hep macera doludur. Balat’ta yumurta dükkanı vardır.

        Başak Parlak (Esin Uçar)

        Cana yakın, kafası karışık, eğlenceli bir kızdır. Damarına basılırsa keçi gibi inatçıdır. Ressam, heykeltıraş ve seramikçidir. Üniversiteyi Fransa’da okumuş, on yıl Paris’te yaşamıştır. Babası zengin bir antikacıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş, el bebek gül bebek büyümüştür. İstanbul’a dönünce resim atölyesi kurmaya ve sanat galerisi açmaya karar verir. Şevkat’in üst katına yerleşir. Karşısındaki dükkana galeri açar.

        REKLAM

        Salih Kalyon (Cevdet Uçar)

        Babacan bir adamdır. Esin’in babasıdır. Zengin bir antikacıdır. Şevkat’in ev sahibidir. Çarşıdaki dükkanların tümü onundur. Mahalle sakinleri ve çarşı esnafının sevdiği ve saydığı biridir.

        Murat Akkoyunlu (Cuma)

        Semtin tesisatçısıdır. Trakyalıdır. Son derece gevşek, sakar bir ustadır. Bir şeyi yapar, başka bir şeyi kırar. Hiç altta kalmaz, daima mazereti vardır. Akupuntur noktalarına elektrik vererek insanın her sorununu çözeceğini iddia eder. Bunu başardığı da olur. Esin’in mahalleye gelmesi hayatını değiştirir. Hayal edemeyeceği kadar yükselir.

        Burak Demir (Niko)

        Mahalle muhtarıdır. Çok bilmiştir, hep ermiş gibi konuşur, kıssadan hisse hikayeleri anlatır. Buna karşın ayakları yere basan biri değildir. Şevkat’in kankasıdır. Bahar ile kardeştir. Marika’nın oğludur. Annesi Rum, babası Türk’tür. Babası hayatta değildir.

        REKLAM

        Barış Murat Yağcı (Bora)

        Yakışıklı ve havalıdır. Off road ralli pilotudur. Zengin aile çocuğudur. Turizm şirketi vardır. Doğa gezileri, rafting turları düzenler. Motorsiklet gezilerine çıkar. Eğlence ve keyif hayatı yaşar. Çapkın bir erkektir. Gizem’in ağabeyidir.

        Canan Maktal (Gizem)

        Güzel, akıllı ama alaycı ve şımarık bir kızdır. Esin’in yakın arkadaşıdır. Ağabeyi Bora ile birlikte oturur, turizm şirketini birlikte yönetirler. Zengin aile çocuğu olduğu için hayatta hiç zorlanmamıştır. Yüzeysel bir yaşam sürmektedir. Hayat herkes için kolay sanmaktadır.

        Semra Güzel (Sanem)

        Temiz kalpli, iyi niyetli bır kızdır. Esin ve Gizem ile liseden beri arkadaştır. Spiritüel konularla ilgilidir. Yaşam koçluğu yapmaktadır. Danışanlarının tümü mutsuz zengin kadınlardır.

        REKLAM

        Pascal Nouma (Pascal)

        Antika koleksiyonu yapmak için Cevdet’in dükkanına gider. Önce Cevdet ile ahbap, sonra Şevkat ile kanka olur. Cevdet’ten aldığı antika masanın gizli gözünden define haritası çıkar. Şevkat ile define ararken, beklenmedik maceralara sürüklenir.

        Suzan Aksoy (Marika)

        Niko ve Bahar’ın annesidir. Kocası 10 yıl önce ölmüştür. Çarşıda tuhafiye dükkanı vardır. Anaç bir kadındır. Esnafın da annesidir.

        OYUNCU KADROSU

        Özgürcan Çevik (Şevkat Yerimdar), Başak Parlak (Esin Uçar), Salih Kalyon (Cevdet Uçar), Murat Akkoyunlu (Cuma / Tesisatçı), Suzan Aksoy ( Marika), Ayşe Kökçü ( Gülperi), Mazlum Çimen (Bozkır), Burak Demir (Niko), Barış Murat Yağcı (Bora), Eser Eyüboğlu (İsmail), Pelin Orhuner (Tezene), Canan Maktal (Gizem), Semra Güzel (Sanem), Müge Uyar (Bahar), Mert Türkoğlu (Selami / Çaycı), Murat Makar (Arşimed Kazım), Diren Polatoğulları ( Şefik), Ahmet Bozali (İmam Sadık), İnanç Koçak (Üzeyir / Manav), Tolga Koçyiğit (Miço), Pascal Nouma, Simge Uluer (Demet), Merdan Kardan (Boyacı), Koray Gümüşsoy (Gürsel)

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa