Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 36. son bölümde Sarp ve Mert kavuşuyor

        Show TV ekranlarının Ay Yapım imzalı Pazartesi akşamlarına damga vuran rekortmen dizisi İçerde 36. son bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Coşkun'un sayesinde Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğreniyor. Yıllardır birbirlerinden nefret eden ve küçük yaşta yolları ayrı düşen Sarp ve Mert'in kavuştuğu sahne yeni bölüme damgasını vuracak. İşte İçerde 36. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        İÇERDE 36. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Birbirlerinin ezeli düşmanı olan Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Yıllar önce yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine kavuşurlar. Ancak yılların acısını çıkarmadan önce Celal’in hesabını kapatmak üzere harekete geçerler.

        REKLAM

        Her ikisinin de işi artık daha zordur. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düşmüştür. Polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadele ederler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        “İçerde”nin 22 Mayıs'ta yayınlanan 35. bölümünde; Nefesler tutuldu ve ekran başındakiler final sahnesini büyük bir heyecanla bekledi. Kardeş olduklarını öğrenen Sarp ve Mert’in duygu yüklü buluşması izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

        Pazartesi akşamları hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vuran ‘İçerde’de, izleyicilerin ilk bölümden bu yana büyük bir heyecanla bekledikleri tarihi an gerçekleşti. Birbirlerini bulmak için nefes alan Sarp ve Umut (Mert) Yılmaz Kardeşler, sonunda birbirlerine kavuştular.

        Bölümün final sahnesinde, aradan geçen yılların ve yitip giden çocukluk anılarının acısını çıkarırcasına birbirlerine sıkıca sarılan Sarp ve Mert, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Sarp’ın, “İçerde misin Umut?” sorusunun ardından Umut’tan gelen “İçerdeyim… Abi!” cevabını verdiği duygusal anla ilgili #içerdeyizabi etiketiyle sosyal medya mecrası Twitter’da sayısız yorum paylaşıldı.

        REKLAM

        Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 10.31 izlenme oranı (rating), 23.80 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 10.25 izlenme oranı (rating), 21.77 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #içerdeyizabi etiketi ile 112.977 tweet atılırken, Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 45 dakika, dünyada ise 8 saat 20 dakika TT listesinde kaldı.

        Yusuf Müdür’ü öldürmekle suçlanan Sarp, hem masum hem de polis olduğunu kanıtlamayı Celal ile Mert’in oyunu yüzünden başaramadı. Ancak Sarp’a uzanan sürpriz yardım eli, oyunun seyrini değiştirdi. Alyanak’a Sarp’ı kaçırtan Kudret, savaşın en kızgın olduğu anda cephenin ön safına Sarp’ı attı. Celal’den intikam almaya kurulu bir bombaya dönüşen Sarp’ın, Celal’le arasında geçen konuşma tansiyonu yükseltti. Sarp, Celal’e asıl darbeyi ona Coşkun’un hayatta olduğunu söyleyerek vurdu.

        GENEL HİKAYE

        İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa