Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İsimsizler 10. son bölümde Dayı ölecek mi?

        Kanal D'de yayınlanan Virankaya'da Kaymakam Fatih ve ekibinin teröristlerle mücadelesini konu alan İsimsizler 10. son bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde hain Gözcü'nün kurşunuyla yere yığılan Özel Harekat Polisi Hasan, kod adıyla Dayı'nın durumu ağırdır. Peki İsimsizler yeni bölümde Dayı ölecek mi? İşte İsimsizler 10. son bölüm fragmanı ve özeti...

        İSİMSİZLER 10. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        DAYI ÖLECEK Mİ?

        Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur. Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar.

        Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer.

        REKLAM

        Dayı'nın hayati tehlikesi sürüyor! Doktorların tüm çabalarına rağmen Dayı, hayata veda mı edecek?

        Dayı, ekiple birlikte girdiği en son çatışmada cesurca mücadelesiyle örgütün dikkatini çekerek namluları kendisine yöneltir. Bunun sonucunda hain bir saldırı ile yere düşer. Arkadaşlarının bağrışlarına rağmen yere yıkılarak o an herkesi derin bir üzüntüye boğar. En hızlı şekilde hastaneye getirilir ve doktorlara teslim edilir. Doktorlar tüm imkanlarını kullanarak Dayı'yı hayatta tutmaya çalışır. Ama herkesin gözyaşları sel olur ve bağrışlar gittikçe yükselir. Yoksa tüm çabalara rağmen Dayı ölecek mi?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Bir istihbaratı değerlendiren Dayı ve Murat silahlı çatışmanın içinde bulurlar kendilerini. Bu sırada Dayı vurulur!

        Örgüt içine sızan istihbaratçılar açığa çıkınca terörist grubun başındaki lider tarafından infaz ediliyor! Lidere daha yakın olan istihbaratçının açığa çıkmasından endişelenen teşkilat görevini bırakmasını ister. Fakat, örgüt içindeki istihbaratçı bu isteği kabul etmez ve hayatı pahasına göreve devam etmek istediğini söyler.

        Operasyonda vurulan Dayı yaşayacak mı? Örgüt çözülme aşamasında mı?

        Eğer gerekli destek sağlanmazsa yüzlerce Türkmen, kadınlar ve çocuklar katledilecektir. İsimsizlerin zamanla yarıştıkları kritik ve tehlikeli bir süreç başlar.

        Babasının yaşadığını ve azılı bir terörist olduğunu öğrenen Yıldız deliye dönmüş, babasına ulaşmanın ve cevaplar bulmanın peşine düşer.

        Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir. Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla oynadığının farkında değildir henüz!

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa