Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Fi 8. ve 9. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fi yeni bölüm ne zaman? Fi saat kaçta?

        Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı "Fi" dizisi, yayınlanan 7 bölümü ile izleyicilerin merakını uyandırmıştı. Peki Fi dizsii yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fi 8. ve 9. bölüm ne zaman? İşte tüm detaylar...

        Fİ 8. VE 9. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Fi dizisinin yayınlanan 7 bölümü izleyicilerin beğenisini kazanmış ve puhutv üzerinde 343 bin kişinin listesinde yer almayı başarmıştı. Geçtiğimiz bölümler yayınlanmadan önce, puhutv üzerinden izleyicilere yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı bildirilmekteydi. Ancak şuan 8. veya 9. yeni bölüm için ne zaman yayınlanacağına dair bir tarih bilgisi bulunmuyor.

        İzleyiciler ise heyecanla Fi dizisinin geçtiğimiz gün fragmanı yayınlanan 8. ve 9. bölümünün yayınlanmasını bekliyor. İşte Fi'nin yeni bölümünü bekleyen kişilerin attığı tweet'ler;

        YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA CESUR SAHNE

        Fi'nin yayınlanan 8. ve 9. bölüm fragmanında Serenay Sarıkaya'nın Mehmet Günsür ile rol aldığı ateşli sahne, dikkatleri çekti. Fi'de yer alan cesur sahnelerle ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan SerenaySarıkaya, "Sevgilim, Kerem Bürsin bu sahneleri kıskanmıyor." ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM

        Fİ DİZİ HİKAYESİ

        Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

        Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de yayınlanıyor.

        Fİ OYUNCU KADROSU

        Oyuncu Adı Karakter
        Ozan Güven Can Manay
        Serenay Sarıkaya Duru
        Mehmet Günsür Deniz
        Berrak Tüzünataç Özge Egeli
        Büşra Develi Bilge Görgün
        Osman Sonant Sadık
        Tülay Günal Eti

        Fİ DİZİSİ HANGİ KANALDA?

        Fi dizisi, bu yıl içerisinde oluşturulan, bünyesinde sinema filmleri, yeni ve eski dizileri barındıran bir platformdur. Fi dizisi dahil olmak üzere İçerde gibi büyük izleyici kitlesine sahip diziler Puhu TV üzerinde ücretsiz olarak yayınlanmaktadır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa