Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret öldü mü? Sarp vuruldu mu?

        SHOW TV'nin fenomen dizisi İçerde, 26. bölümüyle ekranlarda heyecan fırtınası estirdi. Celal, Kudret'i gömdü; Kudret öldü mü? İşte İçerde 27. bölüm ilk sahnesi!

        İÇERDE 26. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İçerde'nin nefes kesen bölümüne Celal ve Kudret'in unutulmaz sahneleri damga vurdu. Polis olan Mert'in Celal'in muhbiri olduğunu çözen Kudret ikilinin birlikte çalıştığını fotoğraflayabilmek için oyun kurdu. Kudret'in planını önceden öğrenen Celal, hasmını hüsrana uğratarak oyununu bozdu.

        Bölümün final sahnesinde Celal, Kudret'i canlı canlı tabuta koyduktan sonra mezara gömdü. Heyecan dolu dizide usta oyuncu Uğur Yücel'in canlandırdığı Kudret karakterinin akıbeti yeni bölümde ekrana gelecek.

        TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ

        YapımcılığınıAy Yapım’ın üstlendiği, başrollerindeÇağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde KansuveYıldıray Şahinler'inyer aldığı Show TV'nin fenomen dizisi"İçerde"nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de12,19izlenme oranı (rating),27,60 izlenme payı (share),ABC1 20+'da11,47 izlenme oranı (rating), 23,96 izlenme payı (share), Total’de ise9,38izlenme oranı (rating),20,41 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

        SOSYAL MEDYA "#BENİMMAHALLEM" DEDİ

        İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde#benimmahallemetiketi ile15.706tweet atıldı. Twitter'ın Türkiye gündeminde13saat 15dakika, Dünyada ise3saat 50 dakikaTT listesindekaldı.

        REKLAM

        İçerde'nin merakla beklenen yeni bölümü 27 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek.

        İÇERDE'NİN MERAKLA BEKLENEN 27. BÖLÜM İLK SAHNESİ İÇİN TIKLAYIN

        CELAL, KUDRET'İ GÖMDÜ

        Celal, Kudret'in kendisine kurduğu tuzağı fark etti ve Kudret'i yakalayarak gömdü. Kudret'in kendisine kurduğu tuzağı fark eden Celal, durumu tersine çevirdi. Kudret'i tabuta koyarak diri diri gömdükten sonra dizinin takipçileri "Kudret öldü mü?" diye meraklandı.

        FÜSUN SARP'IN POLİS OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

        İçerde'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Yusuf Müdür, Sarp'ın annesi Füsun'a Sarp'ın gizli bir polis olduğunu itiraf etti. Yusuf Müdür, yaptığı konuşmada Füsun'a; "Füsun Hanım, oğlun sandığın gibi mafya tetikçisi değil. Oğlun, namuslu, şerefli bir polis ve görevinin başında. Çok zor bir görevi var. Onu yapmak için elinden gelen herşeyi yapıyor. Sarp hiçbir zaman polislikten atılmadı. Bütün bunlar Sarp'ı Celal'in yanına sokmak için oldu." dedi.

        25. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır.

        Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir.

        Celal ile mezarlıkta buluşurlar. Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir.

        Image Title 1 Image Title 2
        Description

        İÇERDE 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir.

        Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler. Mert için çember daralıyordur.

        Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.

        İÇERDE OYUNCU KADROSU

        Çağatay Ulusoy Sarp karakteri
        Aras Bulut İynemli Mert karakteri
        Çetin Tekindor Kebapçı Celal karakteri
        Mustafa Uğurlu Yusuf Müdür karakteri
        Bensu Soral Melek karakteri
        Damla Colbay Eylem karakteri
        Rıza Kocaoğlu Davut karakteri
        Nihal Koldaş Füsun karakteri
        Deniz Gürzumar Barış karakteri
        Gözde Kansu Yeşim karakteri

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa