Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62. son bölüm fragmanı ve özeti

        Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesini konu edinen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, takipçileriyle 62. bölümünde buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62. bölüm fragmanı ve özeti...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Planları bozulan Serkan kendisine oyun kuranların peşini bırakmamakta kararlıdır.Ünal Kaplan yine stratejik davranarak masasındakileri öne atar. Karşı karşıya gelen iki büyük güç arasında kılıçlar çekilmiştir artık. Silah beklerken ölümle karşılanan örgüt üyelerinin arkasındakiler hesap sormak üzere ortaya çıkarlar.

        REKLAM

        Avni'nin başını çektiği bir plan kurulur. İlyas dahil tüm masa ve galeridekiler kapana kıstırılır.Şu sıralar herkesin amacı aynıdır; içerdeki hainlerin ortaya çıkması. Suzi'nin Amerika'ya gidişinin arkasındaki sebep, Avni ile CIA arasındaki bağlantıları çözmektir.

        Görevinden el çektirildiği bilinen Davut da aslında içerdeki hainler ortaya çıksın diye Serkan'ın gelişine göz yummuştur.Arkasındaki güçlerle birlikte yok edilmek istenen Avni için Ceylan da kolları sıvar. Bu işlerin ortasında olan Ceylan ile ilgili taşlar da iyice yerine oturur.

        Ceylan'ın yapılan planlar dahilinde Avni ile buluşması Hızır'a büyük dert olur. Herkes bunu kıskançlık olarak algılar.Meryem de bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için harekete geçer. Çakırbeyli hanesinde tüm bu olanların yanında Suzi rüzgarı da hala etkisini göstermektedir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Annesinin ölümünün Meryem'in ellerinden geldiğini öğrenen Alparslan, hesaplaşmak üzere soluğu cenaze evinde almıştır. İtiraf etmesi zor olan bu gerçeğe yaşananlara tanık olan hiç kimse inanamaz. Çakırbeyli ailesinin bu yüzleşmeden sonra vereceği tepki merak konusudur.

        REKLAM

        Davut'un yerine getirilen Serkan görevini kötüye kullanarak örgütlere silah satma peşindedir. Bu yüzden vatanına bağlı bir adam olan Hızır'ın masada söz sahibi olmasına engel olmaya çalışır. Bu süreçte tüm masa üyeleri birbirlerinden habersiz operasyona gönderilir. Serkan'ın isteği üzerine, gerçekleşecek silah ticareti Hızır'dan saklanacaktır. Herkes devletin sınavına tabi tutulduğunu düşündüğünden bu isteğe boyun eğer. Yine dostları tarafından ihanete uğrayan Hızır, arkasından çevrilen işleri öğrenmekte geç kalmaz. Masasının akıbetini düşünen Ünal ise oyun kurmaktaki yeteneğini bir kere daha kanıtlayacaktır. Çevrilen oyunda Suzi'ye de önemli bir görev düşer. Bu O'nun Çakırbeylilere son yardımı olacaktır belki de...

        Eşyalarını toplamak için evine giden Esra, İlyas'tan son bir hamle bekler. İsteği, yaşadıkları hayatı terk edip uzaklarda yeni bir hayat kurmaktır. İlyas için ailesini bırakıp gitmek gibi bir durum söz konusu olamaz bu yüzden ayrılık her kadar ağır olsa da bu kararının arkasında duracaktır. Diğer yandan ülkesine gönderilmek üzere olan Suzi de geri dönmek için İlyas'ın O'na bir neden vermesini beklemektedir.

        60. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Hızır düşmanlarını pusuya çekmek için gittiği yerde bundan sonra çok zorlanacağı acı gerçeklerle karşılaşır. Görevinden uzaklaştırılan Davut'un yerine, Çakırbeylileri bitirmeyi amaçlayan Serkan getirilmiştir. Hızır, ticaretine taş koyma niyetinde olan Serkan'a teşkilatın içindeki kötü güçler ortaya çıkana kadar katlanmak zorundadır. Bu yeni gelişmeler karşısında tüm masa üyelerinin eli kolu bağlı kalır. Karşılarındaki güç başa çıkılamayacak büyüklükte olduğundan harekete geçemezler. Masanın bitirilmesi ile tehdit edilen Ünal da başlarına gelebilecek daha büyük felaketleri önlemek için CIA ile anlaşmak zorunda kalmıştır. Tüm bu yaşananlar Amerikalılara sıkılan kurşunun bedelidir ve herkes kapana kısılmış gibidir.

        REKLAM

        İlk amacı Ünal'ı korumak olan Suzi ülkesine dönme talimatı alır. Çakırbeylilerden taraf gibi görünmesi ve şirketin sırlarını açık etmesi gönderilmek istenmesinin bahanesidir; fakat Suzi'nin burada yapacakları henüz bitmemiştir. Dönmek istememesindeki nedenlerden biri de İlyas ile olan yakınlaşmasıdır.

        Alp davranışlarını kontrol edemeyecek kadar dağılmıştır. Babasının ölümünün sorumlusu olan Avni ile ilgili Ceylan'dan yardım ister. Zor bir anında karşısına çıkacak olan Serkan ise ailesinden biri ile ilgili gerçeği kendisiyle paylaşacaktır.

        Doktorlar durumu kötüleşen ve tekrardan solunum cihazına bağlanan Handan'dan neredeyse ümidi kesmişlerdir. Bilincinin açılıp açılmayacağı konusu bir muammadır. Yatağa bağlı bir ömür geçireceği gerçeğiyle yüzleşen Handan'ın son arzusunu yerine getirmek kolay bir iş değildir. Meryem ve Ceylan onlara yüklenen bu zor görevi yerine getirebilecekler midir?

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCU KADROSU

        Oktay Kaynarca Hızır Çakırbeyli karakteri
        Deniz Çakır Meryem Çakırbeyli karakteri
        Sanem Çelik Ceylan karakteri
        Tarık Ünlüoğlu Ünal Kaplan karakteri
        Ozan Akbaba İlyas Çakırbeyli karakteri
        Yunus Emre Yıldırımer Alpaslan Çakırbeyli karakteri
        Sabina Toziya Hayriye Çakırbeyli karakteri
        Hakan Karahan Özet Çetiner karakteri
        Kenan Çoban Fahri karakteri
        Turgay Tanülkü Şahin Ağa karakteri

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa