Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 47. son bölüm fragmanı ve özeti

        Kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Seray Gözler gibi isimlerin yer aldığı Hayat Şarkısı, takipçileriyle 47. defa buluşuyor. Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı ve özeti...

        HAYAT ŞARKISI YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Bayram Cevher oğullarını kurtarma umuduyla Memo’yu da alıp gittiğinde, Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçer.

        Cevher erkekleri kendi hayatları için mücadele ederlerken kadınların ve çocukların güvenliğini sağlamak da Kaya, Mahir ve Arda’ya kalmıştır.

        REKLAM

        Bayram Cevher’in bu çok zor kararı bir felakete mi yol açacak, yoksa hepsi akıllıca bir planın parçası mıydı?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cevher Ailesi’nin başına bela olan Cem, ilk planını gerçekleştiriyor! Filiz’i kendisine yardım etmeye zorlayan Cem, çekilen video eşliğinde Bayram Cevher’e mesajını yollar.

        Hüseyin ile Kerim’in, hayatı karşılığında Mehmet’i isteyen Cem, Cevher Ailesi’ni ikiye böler. Her ne olursa olsun oğlu Mehmet’i bırakmak istemeyen Hülya, Bayram Cevher ile karşı karşıya gelir. Oğullarını kurtarmak için tek şartın bu olduğunu öne süren Bayram, torunu Mehmet’i alarak Ce mile yüzleşmeye gider.

        Tüm yaşananlara inanamayan Hülya, kocası Kerim’den sonra oğlu Mehmet’i de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Bayram Cevher’i durdurma çabaları işe yaramayan Hülya, zor bir duruma düşer. Hüseyin ile Kerim’in kaçırılmasıyla Melek de soluğu Cevher konağında alır. Tüm ailenin büyük bir şokla karşıladığı bu kaçırılma olayı, Cem’in telefonuyla daha da kötü bir hal alır

        REKLAM

        45. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cevher Ailesi’nden intikam almak için dönen Cem, herkesin hayatını derinden etkilemeye başlar. İlk hedefi olan Kerim’in aracının altına koyduğu bomba düzeneği yeni bir problem doğurur.

        Hülya ile Kerim, eski günlerine dönmeyi başarırlarken, gelen kötü haberler herkesin kendisini tehlikede hissetmesine sebebiyet verir. Kerim ile Mehmet’in büyük bir tehlike atlattığını öğrenen Hülya, büyük panik yaşar. Bu haberin şokunu üstünden atamayan Cevher Ailesi, holdingten gelen haberlerle bir kez daha sarsılırlar. Cem ve adamları, Cevher Holding’i hedef alırlar.

        Filiz’den haber alınamaması, herkesin kafasını kurcalayan bir diğer olaydır. Cem’in ev hapsinde tuttuğu Filiz, bir şeyler yapabilmek için çırpınsa da çaresizce beklemekten başka yapabileceği bir şey yoktur. Cem, gizli tuzaklarıyla Cevher Ailesi’nin başını belaya sokmaya kararlıdır. Yaptığı son hamle, Kerim ile Hüseyin için büyük bir sorun teşkil eder...

        HAYAT ŞARKISI OYUNCU KADROSU

        Burcu Biricik Hülya Çamoğlu Cevher
        Birkan Sokullu Kerim Cevher
        Tayanç Ayaydın Hüseyin Cevher
        Ecem Özkaya Melek Çamoğlu
        Ahmet Mümtaz Taylan Bayram Cevher
        Seray Gözler Süheyla Cevher
        Pelin Öztekin Zeynep Cevher
        Olgun Toker Mahir
        Almila Bağrıaçık Filiz
        Deniz Altan Bade Cevher

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa