Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Paramparça 96. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Kadrosunda Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay'ın yer aldığı Paramparça seyircisiyle 96. defa buluşuyor. Yeni bölümde Damir vuruluyor! İşte Paramparça 96. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        PARAMPARÇA YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Geceyi birlikte geçirdiği kadını yatakta ölü bulan Ozan, panikle Cihan’ı arar. Eve gelen Cihan, kadının uyuşturucu kullanmış olduğunu fark eder. Ozan’ın ise gece neler olduğuna dair hiçbir fikri yoktur. Ozan’ın hiçbir şey hatırlamıyor olması Cihan’ı korkutur.

        Can Haşmet ile alışverişe giden Keriman’ın bir anlık dalgınlığında Can Haşmet ortadan kaybolur. Özkan’a çocuğu kaybettiğini bir türlü söyleyemeyen Keriman, karakola giderek polislerden yardım ister. Polisler, Özkan’ı da karakola çağırır. Her yere bakarlar ama Can Haşmet’in izine rastlanamaz.

        Cihan, Ozan’ın yanındayken Hazal, ailesine bir veda mektubu yazarak evden kaçar. Hazal ile Damir’in nikahları kıyılırken içeri giren Dilara, bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler. Aynı anda Rahmi Bey de kapıdan girmiştir. Hazal ile Damir’in evlenmesini engellemenin tek yolu Damir’i ortadan kaldırmaktır. Damir’e doğrultulan silah patlar ve Damir kanlar içinde yere yığılır...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Damir ile gizlice görüşen Hazal’ı çiftlik evinde yakalayan Cihan beyninden vurulmuşa döner. Damir’i ölümle tehdit ederken, Hazal’ı eve kapatır. Hazal’ın bu tehlikeli ilişkisini öğrenen Dilara büyük bir şok yaşarken, Hazal’ın parmağındaki yüzük Dilara’nın sabrını taşırır...

        Hazal’dan haber alamayan Damir, Asuman’ı devreye sokar. Asuman, Damir’in verdiği telefon ile yalıya girmeyi başarır. Hazal ile Damir yeniden haberleşmeye başlamıştır. Kızlarını göz hapsinde tuttuklarını sanan Cihan ve Dilara olan bitenin farkında değildir.

        Cihan bir yandan da Ozan’ın asilikleri ile başa çıkmaya çalışmaktadır. Ozan’ın kumar oynadığını öğrenen Cihan suçüstü yapar. Ne kadar büyük bir tehlikenin içinde olduğunu bir türlü göremeyen Ozan hayatının en acı sabahlarından birine uyanır...

        94. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Harun’un vasiyeti herkes için şaşırtıcıdır. Şirketin hisselerini Ozan’a bırakan Harun böylece Ozan, Damir ortaklığının yolunu açmıştır. Cihan bu durumu bozmak için hemen harekete geçer ancak Damir, Ozan’ı çoktan ortaklığa ikna etmiştir.

        Hazal’ın davranışları Dilara ve Cihan cephesinde büyük şüphe uyandırır. Cihan, Hazal’ı takibe alırken Damir kendisine tuzak kurduğunu düşündüğü Asuman ve Azra’dan kendi yöntemleriyle hesap sorar.

        Hazal, Damir’den sürpriz bir evlilik teklifi alır. Damir’in gerçek yüzünü tanımayan Hazal, bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul ederken, aşıkların bir sonraki buluşmalarında karşılarında hiç ummadıkları biri vardır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa