Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 28. bölüm fragmanında Aslı, annesiyle karşılaşıyor! Bodrum Masalı 28. bölümde neler olacak?

        İstanbul'da zengin hayat sürerken borçları yüzünden batan Ergüven ailesinin hikayesini anlatan 'Bodrum Masalı', 28. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de ekranlara gelecek. Yeni bölümde işler karışıyor. Yıldız ile Faryalı ilişkisini tehlikeye atacak bir durum gerçekleşiyor. İşte Bodrum Masalı 28. bölüm fragmanı be yeni bölüm özeti...

        BODRUM MASALI 28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Nejat İşler ve Murat Aygen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bodrum Masalı 28. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek:

        REKLAM

        Aslı, annesi Maya ile tanışır. Bu tanışma iki taraf için de hem mutluluk verici hem de sarsıcı olur. Bu tanışma sadece Maya ve Aslı'yı değil, herkesin hayatını etkileyecektir. Yıldız’ın doğum günü gelmiştir. Onca sene ayrı geçirdikten sonra bu özel günü, Faryalı ile ilk defa birlikte kutlayacaklardır. Ancak Faryalı’ nın hayatındaki dalgalanma, Yıldız ile ilişkilerine de yansır ve Maya’nın varlığı ikili arasına girmeye başlar.

        Bora, Maya’yı tanıdıkça onunla daha da ilgilenmeye başlamıştır. Lal bu durumdan rahatsızdır. Üstelik Evren, Lal’i avucunun içine almış, Bora’nın sırlarını öğrenmek için onu sıkıştırmaktadır. Bora ile Faryalı arasındaki düşmanlık, Maya’nın varlığı ile daha da bilenir. İki adam kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir.

        BODRUM MASALI 27. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Aslı, en sonunda babasının kim olduğunu öğrenir. Küçüklüğünden beri en yakınında olduğu, ona ağabeylik yapan Faryalı’nın kızı olduğu gerçeği ona şok yaşatır. Faryalı ile 20 yıl sonra mutluluğu bulduğunu düşünen Yıldız, onun bir başkasından çocuğu olduğunu öğrenince karmakarışık duygular içine girer.

        Üstelik Aslı’nın annesi, geçmişte Yıldız’ın Faryalı’yı terk etmesine sebep olan Maya’dır. Bu sırada Maya, Bora’nın planının parçası olarak Atina’dan Bodrum’a gelmiştir. Gideceği ilk yer Yıldızlı Otel’dir. Kendisini orada ne büyük sürprizlerin beklediğinden tamamen habersiz olarak...

        REKLAM

        BODRUM MASALI 26. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Faryalı, Aslı’nın kendi kızı olabileceğini anlamıştır. Süha, Faryalı’nın sorularına cevap olabilecek tek kişiye, Maya’nın ablası Yanna’ya ulaşır. Faryalı’nın sırrı, çözülmek üzerdir. Ama asıl büyük sürpriz henüz gerçekleşmemiştir. Gözde’nin geçirdiği düşük tehlikesinden Faryalı’yı sorumlu tutan Bora, var gücü ile Faryalı’nın eski sevgilisi Maya’yı bulmaya çalışmaktadır. Amacı Faryalı ile Yıldız’ı koparmak, Faryalı’yı Bodrum’dan göndermektir.

        Aynı kadının Aslı’nın annesi olduğundan habersizdir. Aslı, annesi ve babasını ararken kendisine adım adım yaklaşan gerçeğin farkında değildir. Herkesin hayatı darmadağın olmak üzeredir.

        BODRUM MASALI 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir.

        Evren, Bora’nın geçmişte onu batıran kişi olduğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Öfkeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Diğer tarafta yalnız başına kalmış olan Gözde ve bebeği tehlikededir. Kimsenin bundan haberi yoktur. Aslı ise annesinin izini sürmek için Uzay ile Kos’a gitmiştir. Bileklikleri yapan kişiyi bulurlarsa, Aslı’nın annesine ulaşabileceklerdir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa