Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 17. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

        SHOW TV'nin ekranlarda heyecan ve aksiyon fırtınası estiren dizisi Cesur Yürek, 17. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Ömer'i Kirve'nin sürprizi bekliyor. İşte Cesur Yürek 17. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

        CESUR YÜREK YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE BÖLÜM ÖZETİ

        Heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek olan “Cesur Yürek”te olaylar şu şekilde gelişecek; Ömer Kirve’nin elinden nasıl kurtulacak? Kirve’yi yakalamak için harekete geçen Tatar Ahmet, önemli bir ipucu bulur. Ömer Kirve’yi ele geçirebilmek için zorlu bir takibe başlar.

        REKLAM

        Bu takipte Ömer’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Berrin, Ömer’in Ece’yi eve getirmesinden dolayı rahatsızdır. Bu yüzden Ömer Berrin’in gönlünü alabilmek için önemli bir adım atar.

        Güler İskender’in başına geleni öğrenmesiyle dünyası yıkılır. İskender hem annesine hem babasına sırtını çevirir. Tatar Ahmet ve Ömer’in Kirve’yi ele geçirme planı başarılı olacak mı?

        GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Ferhat’ın kurduğu oyunu bozan Ömer’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Gevaşlı’nın intikamını almak için İstanbul’a gelen Kirve ortalığı kasıp kavuracaktır. Kirve’nin gelişiyle tüm dengeler altüst olur.

        Kirve’ye karşı harekete geçen Tatar Ahmet ve Ömer’i büyük bir şok beklemektedir. İskender Gevaşlı’yla ortaklığının bedelini ağır ödeyecektir. Kirve’nin tehditlerini bir bir yerine getirmesiyle, Ömer ve Tatar Ahmet iyice köşeye sıkışacaktır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa