Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ölene Kadar 6. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti

        Fahriye Evcen'i Selvi, Engin Akyürek'i de Dağhan rolüyle izlediğimiz Ölene Kadar, 6. bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Ender'in diri diri gömmek istediği üçüncü kişi öğrenilecek mi? İşte Ölene Kadar 6. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

        ÖLENE KADAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE BÖLÜM ÖZETİ

        Ölene Kadar dizisinin 16. yeni bölümünde olaylar şu şekilde gelişecek; Ender'in tehditlerini duyan Dağhan, Selvi'nin kendisinden gizlediği bir şeyler olduğunu düşünür. Ve bunun peşine düşer.

        REKLAM

        Ender'in diri diri mezara gömmek istediği üçüncü kişi kimdir?Selvi kimi korumak için Ender'le işbirliği yapmıştır?Daha da önemlisi kimdir Selvi?Dağhan'ın kalbine aşk ateşi düşüren bu kadın, gerçekte ne saklamaktadır?

        Öte yandan Dağhan'ın kendisine adım adım yaklaştığını gören Ender, bir an evvel ondan kurtulmak için korkunç bir olaya imza atar.

        GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Selvi, Ender tarafından alıkonulur. Abisiyle yüzleşir. Yılmaz suçunu itiraf eder. Ve Ender teklifini yineler. Selvi, ya Dağhan'dan ya da abisinden vazgeçmek zorundadır. Birinden birini seçmeye mecbur bırakılmıştır. Peki vicdan terazisinin kefesinde hangisi daha ağır basacaktır? Aşk mı? Aile mi?

        Öte yandan Dağhan, Selvi'nin birileri tarafından alıkonulduğu öğrenir. Çılgına dönmüş bir halde Selvi'ye ulaşmaya çalışırken, işleri daha da berbat hale getirecek acı bir sürprizle karşılaşır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa