Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 71. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler 71. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeEylül, Kemal'i yaralayıp kaçıyor! İşte Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 71. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Eylül kendini büyük bir tehlikeye atarak Kemal'i yaralayıp kaçar.Gözü dönen Kemal silahla Eylül'ü kovalamaya başlar.Kızlar Mesude'nin kaybolduğunu anlayınca panik halinde aramaya başlarlar.

        REKLAM

        Songül'ün okula geri döneceğini öğrenen Selin, Zehra'yı tehdit eder. Güney ve Songül'ü ayıracak bir yol bulmasını ister.Nazan, Defne'yi yurttan alıp eve getirir. Defne kayıp paralarının peşine düşer.

        Kızlar Eylül'le konuşamadıkları için korku içindedir. Polisten gelen bir telefonla herkes büyük şok yaşar...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 70. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kemal, Eylül'ü ıssız bir yere getirip, hazırladığı odaya kapatır. Kızlara zorla mektup yazdırarak Atakan'la kaçtığını söyletir. Herkes Eylül'ün gerçekten kaçtığını düşünmektedir. Feride polise haber vererek arama çalışmalarını başlatır.

        Sadullah, Songül'e oda cezası verir. Zehra, Songül'ün okulunu değiştirmesi için baskı yapar. Mert'in annesi davadan vazgeçmesi için Meral'e para teklif eder.

        Mesude'nin bir şekilde Eylül'ü kaçırdığını anlatmasından korkan Kemal, Mesude'yi kimsenin bilmediği bir bakım evine yerleştirir. Eylül, Kemal'den kurtulmak için bir çare düşünmek zorundadır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa