Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Hayat Benim'de Sultan, Efsun için canını vermeye hazırdır

        Başrollerini Oya Başar, Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray'ın paylaştığı O Hayat Benim 120. bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Bahar ve Ateş’i nihayet kızlarına kavuşturacak olan dava da gelip çatar. İşte O Hayat Benim 120. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        O HAYAT BENİM 120. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Hülya hayatının en zor kararını vermek zorundadır. Ne o ne de Müge bir cinayeti saklamanın vicdani yükünü taşımaya hazırdır. Hülya, iki çocuğunun da katil olmasından Sultan’ı sorumlu tutar. Ama Sultan da nasıl kurtulacağını bilmediği başka bir kapana kısılmıştır. Geçmiş günahları peşlerini bırakmıyordur. Ayhan’ın ölümünün bedelini Efsun ödemek üzeredir. Sultan, Efsun’u kurtarmak uğruna kendi canını vermeye hazırdır. Efsun da Sultan için...

        REKLAM

        Atahanların konağındaysa gizli bir düşman adım adım elini kuvvetlendirmektedir. Beyza’nın kendisini ele vereceğinden korkan Reyhan gözünü karartmıştır. Ateş’le arasına kimsenin girmesine izin vermeyecektir! Bütün bu olağanüstü şartlar içinde, Bahar ve Ateş’i nihayet kızlarına kavuşturacak olan dava da gelip çatar.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Tam Bahar’la Efsun arasında bir uzlaşma sağlanıyor derken, Sultan ve Salih’i yurtdışına kaçıran geminin battığı haberi her şeyi altüst eder. Efsun, Bahar ve Ateş’i teyzesinin ölümüne sebep olmakla suçlar. Öylesine büyük bir öfkeyle üstlerine gelir ki Bahar aniden sancılandığında ve bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında, Ateş de bundan sadece Efsun’u sorumlu tutar.

        Reyhan gözü dönmüş bir halde Bahar’dan gelecek kötü haberi beklemektedir. Efsun kendini olağandışı bir yolculuğun içinde bulur. Umutla çıktığı bu yolun onu karanlık bir akıbete sürüklediğinin farkında değildir. Bu sırada Kenan’ın eski aşkı Nilgün ve kızları Ceylan, sadece Kenan’la Hülya’nın değil, Müge’yle Cemal’in ve hatta Zeynep’in hayatlarına dönülmez hasarlar vermek üzeredir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa