Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sevda Kuşun Kanadında 25. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Kadrosunda Ufuk Bayraktar, Müge Boz, Yavuz Bingöl ve Gürbey İleri gibi isimlerin yer aldığı Sevda Kuşun Kanadında, 25. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Ömer deliye dönüyor! İşte Sevda Kuşun Kanadında 25. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        SEVDA KUŞUN KANADINDA 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Ömer, Kaşıyaralı’nın adamları tarafından gözlerinin önünde kaçırılan Filiz’i kurtarmak için hemen harekete geçer. Çılgına dönen Ömer, ne pahasına olursa olsun Filiz’i kurtarmak zorundadır.

        REKLAM

        Kaşıyaralı ile bir kez daha karşı karşıya gelir. Silahını çeken Ömer yapacağı bir hatanın Filiz’in hayatına malolacağını iyi bilmektedir.

        Erbakan Hoca halkın yoğun ilgisi üzerine parti kurmaya karar verir. Kuracağı partinin adı Milli Nizam Parti’dir. Büyük bir basın toplantısıyla MNP’nin kuruluşu duyurulacaktır. Yol arkadaşları da Hoca’nın yanındadır.

        Leyla’nın Asım’la ilgili yaptığı haber Zafer’i çıldırtmıştır. Zafer’in baskısıyla Leyla gazeteden istifa eder. Hiç ummadığı bir yerden Leyla’ya iş teklifi gelir.

        Zeynep’in tahlil sonuçlarına bakan Elif, durumun hiç de iyi olmadığını görür. Bunu söylemez; ancak Zeynep herşeyin farkındadır ve nişanlısı Mustafa’yı kendinden uzaklaştırmanın yollarını aramaya başlar.

        SEVDA KUŞUN KANADINDA 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer’in Kaşıyaralı’dan intikam almak için yaptığı plan başarılı bir şekilde işlemiştir. Kaşıyaralı canını kurtarmıştır ancak alemde büyük bir itibar kaybına uğramıştır. Hemen harekete geçen Kaşıyaralı, Ömer’e karşı sinsi bir plan yapar.

        REKLAM

        Ömer bu hamleyi hiç beklememektedir. Canevinden vurulan Ömer hayatının sınavıyla karşı karşıyadır.

        Asım ise peşine düşen ajanla karşı karşıya gelmiştir. Ancak ajan tek başına değildir. Onu koruyan birileri vardır. Ajan Asım’ı projeleri vermezse Elif’i öldürmekle tehdit eder. Bir yanda Elif bir yanda hayatını adadığı Milli Silah projesi...

        İşin içine Leyla da girince olaylar iyice karmaşık bir hal alır. Zafer’in ise bütün amacı Asım’ın silah projesini ortadan kaldırmaktır.

        Nişanlısı Mustafa ile problemler yaşayan Zeynep hastalanmıştır. Ve bu durumdan kimsenin haberi yoktur. Babası Hüsnü’den habersiz Doktor İsmail Niyazi Kurtulmuş’un muayenehanesine gider. Henüz gençlik döneminin başında olan Numan Kurtulmuş da babasının yanındadır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa