Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 428. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceralarını ve aile yaşamlarını konu alan Arka Sokaklar, 428. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Pınar ölecek mi? İşte Arka Sokaklar 428. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        ARKA SOKAKLAR 428. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Pınar'ın, vurulma haberini alan ekip hastaneye gelir. Ayla ve Ali’ye haber verme işi ise, Aylin ve Hakan’a düşer.

        Cezaevinde Rıza ve Oktay’ın samimiyeti ilerler. Oktay sandığımızdan farklı çıkar. Rıza Baba’nın kolu kanadı olur. Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba’ya kötü haberi vermeye cezaevine gider. Rıza, neye uğradığını şaşırır.

        REKLAM

        Gözbebeği, hayattaki tek varlığı kızı ve doğmamış torununun hayatı tehlikededir. Bir an önce bir şeyler yapması gerekir. Oktay, Rıza ile yakından ilgilenmektedir; ama Rıza Baba, Oktay’a karşı tam bir güven sağlayamaz.

        Pınar’ın vurulduğunun haberini alan Ali kendini kaybeder. Karısının yanında olamadığı, onu koruyamadığı için kendini suçlar. Pınar’ın hayatta kalması için herkes tek yürek olmuştur.

        Rıza, kızına ve ailesine bu acıyı yaşatan Sezgin’in yanına bırakmayacağına ant içer. Mesut, Ali’ye intikamını alması için fırsat yaratacağına söz verir. Ali, dinmeyen bir öfkeyle, o anın gelmesini bekler.

        ARKA SOKAKLAR 427. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Rıza Baba, üzerine atılan cinayet komplosundan hapse girer. Ekip, Rıza Baba'yı içeriden kurtarabilecek mi? Sezgin'in, Rıza Baba ve ailesi üzerindeki korkunç planları ne?

        Silah kaçakçısı ve Sezgin ile işbirliği içinde olan Kenan Arslan, Müfettiş Veysel’in cinayetini Rıza Baba’nın kayıp silahını kullanarak üstüne yıkmıştır. Savcılığın başlattığı soruşturmanın kilit ismi ve Rıza Baba’nın aklanmasına sebep olacak Faruk Acar ise, yurt dışına çıkmıştır. Rıza Baba hapse girer ve onu orada bekleyen tehlikeler vardır…

        Rıza Baba, davasını beklediği zaman içinde hapiste kendisini nasıl bir hayat bekliyor? Ekip, Sezgin ve Kenan’a ulaşıp gerçeği açığa çıkarabilecek mi? Rıza Baba’nın kızı Pınar’ı bekleyen büyük tehlike ne?

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa