Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 16. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Usta oyuncu Hüseyin Soysalan’ın Kirve rolüyle bu haftadan itibaren kadrosuna dahil olacağı “Cesur Yürek”, ekranda heyecan fırtınası estirmeye devam edecek. Peki Cesur Yürek 16. bölümünde neler yaşanacak? İşte Cesur Yürek 16. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        CESUR YÜREK 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 16’ncı randevusuna çıkacak olan dizide olaylar şöyle gelişecek: Ferhat’ın kurduğu oyunu bozan Ömer’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Gevaşlı’nın intikamını almak için İstanbul’a gelen Kirve, ortalığı kasıp kavuracaktır.

        REKLAM

        Kirve’nin gelişiyle tüm dengeler altüst olur. Kirve’ye karşı harekete geçen Tatar Ahmet ve Ömer’i büyük bir şok beklemektedir. İskender, Gevaşlı’yla ortaklığının bedelini ağır ödeyecektir.

        Kirve’nin tehditlerini bir bir yerine getirmesiyle Ömer ve Tatar Ahmet iyice köşeye sıkışacaktır...

        CESUR YÜREK 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Bradd’i ele geçiren Ömer, ona yaptıklarının bedelini ağır bir biçimde ödetecektir. Ferhat’ın geri dönüşü Ömer için yeni bir savaşın habercisidir. Didem’i kaçıran Ferhat, Ömer’i köşeye sıkıştırır.

        İskender olayından sonra yalnızlaşan Tatar Ahmet, Ferhat’ın tuzağına düşer. Ferhat hem Tatar’ın hem Didem’in hayatları üzerine bahis oynar. Ömer kardeşi ve Tatar’ı kurtarabilmek için aşılması zor bir oyunun içerisine girer.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa