Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sevda Kuşun Kanadında 16. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Sevtap Özaltun ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı Sevda Kuşun Kanadında, 16. bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. İşte Sevda Kuşun Kanadında 16. bölüm özeti...

        SEVDA KUŞUN KANADINDA 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Tümay’ın babasına gerçekleri göstermek için seçtiği “ölümcül plan” kusursuz işlemiştir. Tümay kurşunların hedefi olmuştur ve babası Zafer Erbay’ın kolları arasındadır. Peki herşeye hükmetmesine rağmen can evinden vurulan kudretli Zafer Erbay hayatının en zor anında ne yapacak?

        Ömer Zafer’in Peşinde

        Can dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren Ömer, Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır. Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adama olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakın olmaktan geçtiğini bildiği için Solaklı’nın birlikte çalışma teklifini kabul eder. Bu sırada Asım’la karşılaşır.

        Kıbrıslı Genç Mücahit Asım

        Asım, Kıbrıslı genç bir mücahittir. Türkiye’ye silah almaya gelmiştir. Rumların katliamlarından korunma çabasındaki mücahitlere götürecektir. Ama izlendiğinin farkında değildir. Zafer, Solaklı’yı onun peşine takar. Solaklı Ömer’i devreye sokar. Ömer bu esnada, Asım’la karşı karşıya gelir.

        Leyla’nın ise Elif adında bir kızkardeşi vardır. Doktor olan Elif, Asım’a en zor anında yardım eder.

        İki Yeni Oyuncu

        Elif karakterine hayat verecek olan Buse Varol’u, daha önce Şehrin Melekleri, Kış Güneşi ve Arka Sokaklar dizilerinden tanıyoruz. Asım karakterini canlandıracak olan Gurbey İleri ise, daha önce Kalbim Seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Eve Dönüş dizilerinde tanıdığımız bir isim.

        SEVDA KUŞUN KANADINDA 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Başbuğ Zafer’in Planlarını Bozar

        Geçtiğimiz haftanın finalinde Ömer hakkında infaz emri veren Zafer’in karşısına Başbuğ çıkmış ve derhal Ömer’in serbest bırakılmasını istemişti...

        Başbuğ’un bu isteği Zafer’in hiç hoşuna gitmez; çünkü planları bozulacaktır. Bir yandan da Başbuğ’u karşısına almak istememektedir. İsteksiz bir şekilde telefonu kaldırır ve Ömer’le ilgili son kararını Bekir’e bildirir.

        Ömer, Solaklı’nın Mekanında

        Ömer, kendisine tuzak kuran babasının eski arkadaşı Solaklı’nın mekanına gider. Amacı, Solaklı’dan hesap sormaktır. Ancak önce Solaklı’nın Zafer’in adamı olup olmadığını öğrenmek zorundadır… Bunun için Solaklı’ya bir tuzak kurmaya karar verir.

        Mahalleye Baskın

        Planları teker teker bozulan Zafer iyice çıldırmıştır. Bekir’e talimat vererek mahalleye baskın düzenletip herkesi içeri attırma talimatı vermiştir. Hüsnü ise Zafer’e olan öfkesini anlatmanın fırsatını arar.

        Işık Ne Yapacak?

        Zafer’in işlediği günahlar özel hayatı ve ailesini darmadağın etmiştir. Nesteren’le arası bozulmuş, Tümay bunalıma girmiş, yeğeni Işık ise evi terkederek gazeteci Leyla’nın evine sığınmıştır. Işık, Zafer’den anne-babasının intikamını almak için Ömer’le işbirliği yapmaya karar verir.

        Tümay Bunalımda

        Sevdiği adamın babası tarafından öldürüldüğü gerçeğini bir türlü kabul edemeyen Tümay ise bunalımdadır. Bileklerini keserek intihar etmek ister ancak başarılı olamaz. Babasına olan nefreti her geçen gün büyümektedir. Ve sonunda ölümcül bir plan yapmaya karar verir...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa