Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk ve Mavi 5. son bölümünde neler yaşandı? Aşk ve Mavi 5. bölüm fragmanı izle

        Atv'de yayınlanan Aşk ve Mavi 5. bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Ali ve Mavi boşanıyor mu? İşte Aşk ve Mavi 5. bölüm özeti..

        AŞK VE MAVİ 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Ali'nin boşanma teklifine şaşıran Mavi, belli etmese de üzülür.Mavi'yle Ali'nin boşanacağını duyan konak ahalisi bu haberi düğün havasında kutlarken, Hasibe'yi konaktan gidecek olmanın korkusu sarar.

        Cemal, babasını Hamza'yla Sami'ye verdiği paranın İsmet'in kumar borcu için olduğuna inandırmak için bir plan yapar.Cemal'in yaptığı plan sonucunda kabak İsmet'in başına patlar.

        Mavi ve Ali'nin ilişkisi bıçak sırtında ilerlerken Pembe ve Sevda'nın evden gizlice kaçmaları işleri iyice karıştırır.

        AŞK VE MAVİ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Mavi, babasının ölümüyle yıkılır. Herkes Mahmut'un sarhoşken düştüğünü düşündüğünden bu ölümden kimse şüphelenmez. Fakat o gece olanların şahidi Fatma, vicdan azabına dayanamaz ve Cemal'i polise ihbar etmeye gider.

        Cemal, Fatma'yı son anda durdurup, "Ben de senin yaptığını söylerim," diye tehdit edince, korkudan vazgeçer. Hasibe, Ali'ye vicdan sömürüsü yapar, Ali Mavi'nin ailesinin kötü durumda olmasına dayanamayıp onları konağa getirir.

        Bu durum konakta büyük olaya neden olur. Refika, Hasibeler'in kalmasına konakta hizmet etmeleri şartıyla izin verir. Ne olursa olsun konağa yerleşme planları yapan Hasibe, Mavi'nin tüm itirazlarına rağmen bunu kabul eder.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa