Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Umuda Kelepçe Vurulmaz 5. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Mert Yazıcıoğlu, Melisa Şenolsun ve Begüm Birgören’in paylaştığı Umuda Kelepçe Vurulmaz, 6. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Fırat, Onur'un tuzağından kurtulmuştur fakat bu olayı Güler duymuştur. İşte Umuda Kelepçe Vurulmaz 5. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Fırat, Onur’un tehlikeli tuzağından kurtulmuştur ama bu olayı Güler duymuştur. Güler, Perihan’ın kapısına dayanır. Artık susmayacaktır. Her şeyi polise anlatacaktır... Perihan bu saatten sonra ne yapıp edip Onur’u kaçırmalıdır!

        Son şansı olabilir bu! Mahkûm gençlerin de hayatları başka bir kapıya açılıyordur. Özel bir izinle hafta sonlarını dışarıda geçireceklerdir. İnci’nin mahkûm kızlarla olan yeni düzeni başlamak üzeredir... Çoğu zaman hüzünlü ama oldukça keyifli bir ev ortamı. Aile olmanın ilk adımlarını atıyorlardır.

        Güler’in her şeyi öğrendiğini öğrenen Ceren ise onunla konuşmaya gittiğinde bir sürprizle karşılaşır. Fırat izinli olduğu için evdedir... Fırat ve Ceren’in bu yakınlaşması şimdi Güler’i de müthiş rahatsız ediyordur. Ceren’den oğlundan uzak durmasını isterken asıl tehlike yanı başında kol geziyordur. Onur ve Elif git gide yakınlaşıyorlardır...

        UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Fırat’ın hayatında yeni bir sayfa açılıyordur artık. İntikamını almasına izin vermeyecek, kendisini seven insanlar vardır hayatında. İnci, Ceren ve arkadaşları... Fırat kendisini yeniden toparlamaya çalışırken Ceren ile daha da yakınlaşırlar.

        Ama bu yakınlaşmanın bedeli de ağır olacaktır. Onur her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Fırat’ı bu defa çok tehlikeli bir tuzağın içine çeker... Fırat sahip olduğu her şeyi kaybetmeye çok yakındır. Kaza görüntülerini izleyen Güler ise artık oğlunun katillerinin kimler olduğunu biliyordur.

        Perihan ile yüzleşir. Perihan, Güler’in ciddiyetini gördüğü anda oğlunu korumak için harekete geçer. Ne yapıp edip Onur’u kaçırmalıdır!

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa