Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vatanım Sensin 6. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın paylaştığı tarih dizisi Vatanım Sensin, 6. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Cevdet, kendisine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? İşte Vatanım Sensin 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        VATANIM SENSİN 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Tevfik'in oyunuyla tuzağa düşen Cevdet, ölümle yüz yüzedir. Azize ise bir veda bile etmeden çekip giden oğlu Ali Kemal için endişelenmektedir. Çocuklarına sahip çıkmaya çalışan Azize, Yıldız'ı Leon'dan sakınmak için görücüye çıkarır.

        Yıldız'ın talibi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır. Hastanedeki intihar vakasından sonra sarsılan Hilal, kendini tehlikeye atacak bir plan yapar. Cevdet vazifedeyken konakta da gerilim tırmanmaktadır.

        Cevdet, hem kendi canını kurtarmak hem de kendisini pusuya düşüreni öğrenmek için Ölmez Hasan'a bir teklifte bulunur. Vazifeden dönmeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber tüm aileyi derinden sarsar.

        VATANIM SENSİN 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cevdet'in kendisini aldattığını zanneden Azize'nin bir kez daha dünyası başına yıkılır. Cevdet ise aslında silahların peşinde olduğunu açıklayamaz ve zaman kaybetmeden Eftelya'nın evinde bulduğu haritanın peşine düşer.

        Silahların izini yalnız sürmek zorunda olan Cevdet beklenmedik bir gelişme ile karşı karşıyadır; Vasili onu bu göreve Leon ile birlikte gönderir.

        Cevdet görevi için şehri terk ederken; Azize ise; konakta kaldıkları sürece Hilal'in başına iş açacağını, Yıldız'ın Leon'a meyledeceğini anlayıp, daha fazla konakta kalmak istemez ve Tevfik'ten yardım ister.

        Tevfik hem Cevdet'ten kurtulacağı için hem de Azize'yi geri kazanacağı için hayli keyiflidir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa