Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ gibi isimlerin rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat 13. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Ezgi'yi en mutlu gününde acı bir sürpriz beklemektedir. İşte Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        BANA SEVMEYİ ANLAT 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Haşmet, Alper ve Leyla’yı kameradan izlerken, Berna’nın uyanma haberi herkesi şok eder. Berna’nın hiçbir şey hatırlamaması Alper ve Leyla için ayrı bir çıkmazdır.

        Onur ise tutkuyla bağlı olduğu Berna’ya kavuşabilme ümidiyle sabretmektedir. Engin’in evlenme teklifini kabul eden Ezgi’yi en mutlu gününde acı bir sürpriz beklemektedir. Alper, Leyla’ya olan aşkını özel bir hediye ile taçlandırırken Haşmet, Berna’nın uyanmasını kutlamak için Alper ve Berna’yı yemeğe davet eder.

        Leyla adını sık sık duymakta olan Berna için bu yemeğin anlamı büyüktür..

        BANA SEVMEYİ ANLAT 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Leyla, Ayla’nın tehdidi ile şoktadır. Leyla ise bir süre herkesi oyalayabilecek bir çözüm bulur. Leyla’nın bulduğu çözümü ise Canan’ın artık büyük kozu oynamasına sebep olur.

        Haşmet’i Leyla’ya karşı şüphelendirecek bir not gönderir. Salih, Canan’ın gerçekten eski karısı olup olmadığından emin olaya çalışmaktadır. Hakverdi ise bilgi toplamak için Haşmet’in peşindedir ve hiç tahmin edemeyeceği gerçeklere ulaşır.

        Engin Hakverdi’nin bir oyun peşinde olduğunu fark ederek onunla yüzleşir. Haşmet şüphesinin peşinden giderken Alper ve Leyla gerçeğine ulaşabilecek midir?

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa