Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 61. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler, 61. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Eylül, Serkan ve Cemre arasında kalır. İşte Kırgın Çiçekler 61. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KIRGIN ÇİÇEKLER 61. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Cemre tekrar zengin olduğu için çok mutlu olur.Nazan, evlerini Cemre'ye bırakınca kalacak yer bulmak zorunda kalırlar.Sadullah, Selin'in şirketinde işe başlar.

        Selin'in planlarından habersiz olan Songül, babası iş bulduğu için çok mutludur.Toprak'la arası iyice açılan Feride, Özlem'den şüphelenmeye başlar.Cemre, Nazan'ın evinde kutlama partisi düzenler.

        Eylül, Serkan ile Cemre arasında kalır.Parasını ve evini kaptıran Defne, kızlardan intikam almak için korkunç bir plan yapar.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 60. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Songül'ün evlenmek üzere olduğunu öğrenen kızlar panik halinde Feride'ye haber verir. Durumu öğrenen Güney, Songül'ü kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.Toprak, Feride ile konuşarak bir plan yapar, tekrar bir araya gelirler.

        Özlem, Toprak'ı elde etmek için her yolu denemeye kararlıdır. Kemal, Banu ve Mesude'nin para kazanmasını kıskanarak engel olmaya çalışır.Nazan şirketinin müdürü Erkan'la yakınlaşır.

        Erkan, Nazan'a evlenme teklif ederek tüm dengeleri alt üst eder.Nazan, Cemre'ye babasından miras kaldığını söylemek zorunda kalır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa